miercuri, 13 iunie 2012

Dansand cu elefantii.1. Azi am stat de vorba cu un om care sfideaza sistemul. Dupa ce l-a cunoscut in detaliu acum il ignora.

A facut afaceri, politica, management, a calatorit enorm, a vorbit si a cunoscut oameni... Are prieteni care intre timp au devenit influenti... se intalneste cu ei si nu le cere nimic. A cunoscut Oameni de dincolo si de dincoace de ocean.

Acum si-a propus sa traiasca 100 de ani.

Tentatia ocolirii sistemului, iesirii din terenul public, este mare in vremurile tulburi.

I-am spus candva unei influente doamne care incerca sa ma "seduca" si sa ma atraga in proiectul ei "pentru Romania" :

- Nu vreau nimic! Vreau sa imi cresc copiii, sa ii indrum in viata, sa imi fac treaba si sa vorbesc tinerilor, oamenilor, sa fac educatie, sa fiu lasat in pace sa imi vad de proiectele mele pentru mine si pentru cei din apropierea mea imediata!
Eu nu vin sa va cer nimic!
- Inteleg! Dumneata vrei sa faci apostolat. Nu se poate!

2. Nicusor a invitat sistemul la dans. 70.000 de oameni l-au crezut. Inmultit cu 5 daca fiecare ar incerca sa isi convinga cercul de prieteni... S-AR ADUNA DE UN BAL?!

Un comentariu:

Anonim spunea...

credintza in matematici - revine din Bucuresti, apoi in Romania... eu sunt pe 0, nu sunt in Bucuresti - si acum ca si alta data as putea spune ca nu poti sa-l inmultesti cu nimic - pentru ca iasa la fel ... 0, ... deci reprezint nimic&pe_nimeni !...(Lucian Morar)