duminică, 11 martie 2012

Intre minune si nalucire.Spune-le oamenilor ca exista Dumnezeu. 99% te vor crede. Spune-le ca ai vazut un inger si vezi cati vor crede.

"Minunea" este perceputa la limita patologiei. Din cauza nalucirilor. Multe minti bolnave "scornesc", fabuleaza.

Socoteala lui Dumnezeu este asa ca oamenii sa traiasca pe Pamant. In logica terestra. Nu intre Cer si Pamanant, intre lumi... "Minunile" din viata oamenilor sunt rare. Ce-ar fi daca in drumul nostru spre piata s-ar mai desface din cand in cand Cerul si am vedea Arhangheli?!

Omul are la indemana minunile mici, cu care s-a obisnuit si pe care nu le mai percepe ca atare. Nasterea, de exemplu. Sau florile, cerul, viata... Dar Dumnezeu nu se mai arata in pietele publice printre oameni. De ce?

Am cunoscut un om caruia Dumnezeu ii daduse sa vada un diavol. Era intreg la cap omul... Viata lui se schimbase fundamental. Nici diavolii nu se arata oricui. Mantuirea ar fi prea simpla.

Omul si-a incarcat simturile cu praf social. Nu mai are registrul fin. Nu mai "vede", nu mai "aude", nu mai "simte"... Doar raaaar... sufletul lui vibreaza si se conecteaza la alte "frecvente"...


Sunt convins ca sunt in lume oameni care traiesc in vecinatatea dumenzeirii. Dar nu fac "caz"de asta.


Niciun comentariu: